Umělá sladidla v potravinách – Bc. Kristýna Žvátorová
Bc. Kristýna Žvátorová
Diplomová práce
Umělá sladidla v potravinách
Artificial sweeteners in foods
Anotace:
Diplomová práce „Umělá sladidla v potravinách“ pojednává o možnostech využití cukru a umělých sladidel v potravinách a nápojích. Tato práce analyzuje výběr oslovených respondentů ohledně preference nápojů s cukrem, sladidly či nápojů bez jakýchkoliv chuťových přísad.Abstract:
Diploma thesis „Artificial sweeteners in foods“ discusses the possibilities of using sugar and artificial sweeteners in foods and beverages. This study analyzes the selection of respondents regarding the preference of drinks with sugar, sweeteners or drinks without any taste additives.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 12. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ddjsc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 1. 2017
- Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Přírodní a umělá sladidla a jejich metabolismus v lidském organismu
Alice Kemrová -
Výukové materiály na téma sacharidy pro výuku na základních školách.
Monika Šindelková -
Sacharidy v potravinách a jejich význam ve výživě člověka
Barbora Bačová -
Náhradní sladidla ve výživě
Penelope Maria CHODOUNSKÁ