Úloha Asociácie hotelov a reštaurácií v rozvoji hotelových služieb – Bc. Simona Hricaková
Bc. Simona Hricaková
Bakalářská práce
Úloha Asociácie hotelov a reštaurácií v rozvoji hotelových služieb
The role of the Czech Association of Hotels and Restaurants in hotels services development
Abstract:
Abstract HRICAKOVÁ, Simona.The role of the Czech Association of Hotels and Restaurants in hotels services development.[Bachelor thesis] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015. 53p. This work focuses on the role of the Czech Association of Hotels and Restaurants (AHR ČR) in the development of hotel services. The main objective of this work is to demonstrate the benefit of AHR ČR in service …víceAbstract:
Abstrakt HRICAKOVÁ, Simona. Úloha Asociácie hotelov a reštaurácií v rozvoji hotelových služieb. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová, Praha : 2015. 53s. Táto práca je zameraná na úlohu Asociácie hotelov a reštaurácií v rozvoji hotelových služieb. Hlavným cieľom práce je dokázať prospech AHR ČR v oblasti úrovne poskytovaných služieb a odbornosti pracovníkov v danom segmente. Ako nástroje k dosiahnutiu …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13063/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRICAKOVÁ, Simona. \textit{Úloha Asociácie hotelov a reštaurácií v rozvoji hotelových služieb}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/8imynp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
Factors influencing food choice and the reality in restaurants (the case of Prague)
Kateryna Andriianova -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
Social and cultural factors in food consumption. A case study of restaurants in the city of Perm
Alina Blazhina -
Consumer behavior of Millennials in Czech Republic when facing multiple crises: experiences from the COVID-19 pandemic and the 2022 energy crisis
Franco Eduardo Rodriguez Esponda -
Analýza využití Oficiální jednotné klasifikace Hotelstars Union v hotelech
Dominik Klapka -
Linguistic analysis of a code of conduct
Denisa HORVÁTHOVÁ