Analýza užitkových vlastností pštrosa dvouprstého – Bc. Pavel KULÍK
Bc. Pavel KULÍK
Diplomová práce
Analýza užitkových vlastností pštrosa dvouprstého
Analysis of the commercial properties of an ostrich
Anotace:
Diplomová práce se zabývá analýzou užitkových vlastností pštrosa dvouprstého. Data byla získána z pěti vybraných farem v České republice. Celkem bylo od 14 pštrosích samic získáno 407 vajec. Snáška vajec se na sledovaných farmách pohybovala v rozmezí od 15 do 50 kusů (průměr 29,07 ks). Hmotnost vajec byla od 1,22 do 1,89 kg (průměr 1,51 kg). Mezi sledovanými pštrosími samicemi, resp. chovy byly v hmotnosti …víceAbstract:
This thesis deals with the problem of commercial properties of an African ostrich collected on farms in the Czech Republic. Literature review focuses on the history, origin, economic benefits and also the breeding conditions. This work evaluates the utility of selected properties of ostrich farms in the Czech Republic. The values obtained were well described and evaluated by appropriate methods. Egg …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zveřejnit od: 26. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Naděžda Kernerová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KULÍK, Pavel. Analýza užitkových vlastností pštrosa dvouprstého. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Výtvarná koncepce filmu "Osudná vejce" podle povídky Michaila Bulgakova Osudná vejce (Rokovyje jajca, 1942). Adaptace ruské literatury ve světové kinematografii.
Kateřina Vocelová -
Vejce. Soubor skleněných nádob vycházející z tvarosloví a obsahu vejce.
Ondřej STRNADEL -
Vliv věku slepic na technologickou hodnotu vajec u slepic produkujících vejce s různou barvou skořápky
Anna Herrová -
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
Miloslav PECH -
Vejce jako důležitý zdroj vitamínů a minerálů ve výživě člověka
Petra Marášková -
Podněty ovlivňující rozpoznání parasitického vejce v systému hostitel-parasit
Marie Adámková -
Vejce jako surovina pro výrobu potravin
Jitka Vacková -
Koevoluce mezi hnízdními parasity a jejich hostiteli se zřetelem k rozpoznávání parasitického vejce
Klára Morongová
Název
Vložil
Vloženo
Práva