Stanislava Ozimáková

Bakalářská práce

Food Blogging ako súčasť modernej gastronómie

Anotace:
V tejto bakalárskej práci prezentujem Foodblogging ako súčasť modernej gastronómie. Foodblogging je v práci zameraný na Českú republiku, konkrétne mesto Brno a okolie. Súčasťou bakalárskej práce je aj aplikácia Foodbloggingu na konkrétnu reštauráciu. Cieľom práce je upresniť postup pri tvorbe Foodbloggingu, zistiť možnosti využitia Foodbloggingu a tiež aj jeho výhody a nevýhody.
Abstract:
In this Bachelor thesis I present Foodblogging as part of modern gastronomy. Foodblogging is concentrates towards the Czech Republic, namely the city of Brno and surroundings of town. Part of the thesis is the application Foodblogging on a specific restaurants. The aim of this work is to clarify the procedure for establishing Foodblogging, check the possibility of using Foodblogging and also advantages …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Management hotelnictví a cestovního ruchu

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 8joo1w 8joo1w/5
13. 4. 2016
Složky
Soubory
Ozimáková, S.
15. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.