Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta – Ondřej Hunal
Ondřej Hunal
Diplomová práce
Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta
Sensory quality of Ricotta type whey cheese
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUNAL, Ondřej. \textit{Senzorická kvalita syrovátkových sýrů typu Ricotta}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/8k1etj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva