Hygiena v kuchyních gastronomických provozů – Bc. Martina Čiháková
Bc. Martina Čiháková
Bakalářská práce
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Hygiene in the Food & Beverage sector
Anotace:
Práce zkoumá dodržování hygienických zásad v gastronomických zařízeních České republiky v souladu se systémem kritických bodů HACCP (Hazard analysis and critical control points). Tento systém rozhoduje o postupech při manipulaci s potravinami, jež musí být dodržovány v jednotlivých bodech z důvodu ochrany spotřebitele prodůktů vycházejících z gastronomických zařízení. Z provedeného průzkumu v provozovnách …víceAbstract:
The thesis examines the observance of hygienic principles in gastronomic facilities of the Czech Republic in accordance with the system of critical points HACCP (Hazard analysis and critical control points). This system decides on food handling procedures that must be followed at individual points for consumer protection purposes. Recommendations for further practice are based on the survey conducted …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/oyjgm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČIHÁKOVÁ, Martina. \textit{Hygiena v kuchyních gastronomických provozů}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/8k4qyb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Information asymmetry, moral hazard and agency problem - Theoretical overview and practical implications
Nurzada Mussaliyeva -
Analysis of Moral Hazard during Financial Crisis and Present Time
Martin Krejčí -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ