Bc. Martina Čiháková

Bakalářská práce

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů

Hygiene in the Food & Beverage sector
Anotace:
Práce zkoumá dodržování hygienických zásad v gastronomických zařízeních České republiky v souladu se systémem kritických bodů HACCP (Hazard analysis and critical control points). Tento systém rozhoduje o postupech při manipulaci s potravinami, jež musí být dodržovány v jednotlivých bodech z důvodu ochrany spotřebitele prodůktů vycházejících z gastronomických zařízení. Z provedeného průzkumu v provozovnách …více
Abstract:
The thesis examines the observance of hygienic principles in gastronomic facilities of the Czech Republic in accordance with the system of critical points HACCP (Hazard analysis and critical control points). This system decides on food handling procedures that must be followed at individual points for consumer protection purposes. Recommendations for further practice are based on the survey conducted …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/oyjgm/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze