Bc. Martina Čiháková

Bachelor's thesis

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů

Hygiene in the Food & Beverage sector
Abstract:
Práce zkoumá dodržování hygienických zásad v gastronomických zařízeních České republiky v souladu se systémem kritických bodů HACCP (Hazard analysis and critical control points). Tento systém rozhoduje o postupech při manipulaci s potravinami, jež musí být dodržovány v jednotlivých bodech z důvodu ochrany spotřebitele prodůktů vycházejících z gastronomických zařízení. Z provedeného průzkumu v provozovnách …more
Abstract:
The thesis examines the observance of hygienic principles in gastronomic facilities of the Czech Republic in accordance with the system of critical points HACCP (Hazard analysis and critical control points). This system decides on food handling procedures that must be followed at individual points for consumer protection purposes. Recommendations for further practice are based on the survey conducted …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 6. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2019
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze