Hygiena v kuchyních gastronomických provozů – Bc. Martina Čiháková
Bc. Martina Čiháková
Bachelor's thesis
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Hygiene in the Food & Beverage sector
Abstract:
Práce zkoumá dodržování hygienických zásad v gastronomických zařízeních České republiky v souladu se systémem kritických bodů HACCP (Hazard analysis and critical control points). Tento systém rozhoduje o postupech při manipulaci s potravinami, jež musí být dodržovány v jednotlivých bodech z důvodu ochrany spotřebitele prodůktů vycházejících z gastronomických zařízení. Z provedeného průzkumu v provozovnách …moreAbstract:
The thesis examines the observance of hygienic principles in gastronomic facilities of the Czech Republic in accordance with the system of critical points HACCP (Hazard analysis and critical control points). This system decides on food handling procedures that must be followed at individual points for consumer protection purposes. Recommendations for further practice are based on the survey conducted …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/oyjgm/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2019
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Information asymmetry, moral hazard and agency problem - Theoretical overview and practical implications
Nurzada Mussaliyeva -
Analysis of Moral Hazard during Financial Crisis and Present Time
Martin Krejčí -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ