Simona JEŽKOVÁ

Bakalářská práce

Das Küchenjahr. Traditionelle Köstlichkeiten der Fest- und Feiertage in Bayern und Böhmen.

Year in the kitchen. Traditional holiday and festive delicacies in Bavaria and Bohemia.
Abstract:
The subject of this bachelor´s thesis is the traditional festive cuisine of Bavaria and Bohemia. It is divided into two parts. The first theoretical part contains an overview of the kinds of holidays celebrated in both Bavaria and Bohemia. This overview is divided according to the seasons of the year and it provides mainly information concerning the traditional cuisine and customs. These are briefly …více
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá tradičními svátečními pokrmy v Bavorsku a v Čechách. Je rozdělena na dvě hlavní části. První teoretická část obsahuje přehledný seznam svátků, které se slaví jak v Bavorsku, tak v Čechách. Tento seznam je rozdělen podle ročních období a jsou zde uvedeny především informace o tradiční kuchyni a zvycích. Ty jsou stručně popsány a porovnány. Při tvorbě praktické části bylo …více
 
 
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2017
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Eva Salcmanová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JEŽKOVÁ, Simona. Das Küchenjahr. Traditionelle Köstlichkeiten der Fest- und Feiertage in Bayern und Böhmen.. Plzeň, 2017. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta pedagogická

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání