Social and cultural factors in food consumption. A case study of restaurants in the city of Perm – Bc. Alina Blazhina
Bc. Alina Blazhina
Diplomová práce
Social and cultural factors in food consumption. A case study of restaurants in the city of Perm
Abstract:
The main purpose of the thesis is to analyze the restaurant market in the city of Perm. It is important to point out that public catering market in different federal subjects and even cities of the Russian Federation is not equally developed. The current diploma thesis was written considering and examining multiple factors that directly relate to the development of the restaurant market in the city …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 10. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BLAZHINA, Alina. \textit{Social and cultural factors in food consumption. A case study of restaurants in the city of Perm}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/8l4b0n/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Consumer Behavior
Rauf Mammadov
Název
Vložil
Vloženo
Práva