Využití pulzního elektrického pole jako nástroje pro zvýšení extraktability biologicky aktivních látek ze zeleniny – Bc. Kateřina Pavlová
Bc. Kateřina Pavlová
Master's thesis
Využití pulzního elektrického pole jako nástroje pro zvýšení extraktability biologicky aktivních látek ze zeleniny
Utilization of pulsed electric field as a tool to increase the extractability of bioactive compounds from vegetables
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVLOVÁ, Kateřina. \textit{Využití pulzního elektrického pole jako nástroje pro zvýšení extraktability biologicky aktivních látek ze zeleniny}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/8p1sbq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.