Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře – Michaela Štípková
Michaela Štípková
Bachelor's thesis
Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
Awareness of Food Service Managers in the Region about Local and Regional Culture
Abstract:
Bakalářská práce, jejímž názvem je Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře, je zaměřena na území mikroregionu Kutnohorsko. V teoretické části jsou vymezeny pojmy lokální a regionální kultura a jejich význam v cestovním ruchu. Dále jsou v práci uvedeny instituce a projekty, které se podílejí na rozvoji regionální gastronomie. V neposlední řadě je vyzdvihnuta podstata …moreAbstract:
The Bachelor thesis, whose title is Awareness of food services managers in the region about local and regional culture, is focused on the microregion Kutnohorsko. In the theoretical part, terms of local and regional culture are defined and also their importance for tourism. Furthermore, in the thesis there are mentioned institutions and projects, that participate in development of regional gastronomy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2016
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB8344
Thesis defence
- Date of defence: 19. 5. 2016
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jaroslav Kacetl, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠTÍPKOVÁ, Michaela. \textit{Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2016. Available from: https://theses.cz/id/8pkbv8/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
Kristýna Urválková -
Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
Markéta Parmová -
Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
Martina Borýsková -
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
Štěpán Šanc -
Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
Veronika Matoušová -
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
Štěpán Šanc -
Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
Veronika Matoušová -
Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
Lenka Jiráková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights