Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře – Michaela Štípková
Michaela Štípková
Bakalářská práce
Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
Awareness of Food Service Managers in the Region about Local and Regional Culture
Anotace:
Bakalářská práce, jejímž názvem je Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře, je zaměřena na území mikroregionu Kutnohorsko. V teoretické části jsou vymezeny pojmy lokální a regionální kultura a jejich význam v cestovním ruchu. Dále jsou v práci uvedeny instituce a projekty, které se podílejí na rozvoji regionální gastronomie. V neposlední řadě je vyzdvihnuta podstata …víceAbstract:
The Bachelor thesis, whose title is Awareness of food services managers in the region about local and regional culture, is focused on the microregion Kutnohorsko. In the theoretical part, terms of local and regional culture are defined and also their importance for tourism. Furthermore, in the thesis there are mentioned institutions and projects, that participate in development of regional gastronomy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB8344
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2016
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Jaroslav Kacetl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTÍPKOVÁ, Michaela. \textit{Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8pkbv8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
Kristýna Urválková -
Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
Markéta Parmová -
Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
Martina Borýsková -
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
Štěpán Šanc -
Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
Veronika Matoušová -
Povědomí manažerů stravovacích služeb ve vybraném regionu o lokální a regionální kultuře
Štěpán Šanc -
Povědomí manažerů ubytovacích a stravovacích služeb o lokální a regionální kultuře
Veronika Matoušová -
Povědomí manažerů stravovacích služeb v regionu o lokální a regionální kultuře
Lenka Jiráková
Název
Vložil
Vloženo
Práva