BA Maryna Skrypnichenko

Diplomová práce

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Abstract:
The aim of the project is to create a business plan for the Ukrainian restaurant in Prague and understand whether it is profitable or not. Although the demand on the market is very high it can be challenging as there are a lot of players on the market. The theoretical part is describing the structure and types of business plan with the specific focus on the different analytical tools for strategy development …více
Abstract:
Cílem této práce vytvořit a zmapovat obchodní plán ukrajinské restaurace a dále ověřit jeho efektivitu v praxi. Vzhledem k faktu, že poptávka v oblasti toho sektoru trhu je vysoká, sestávení úspěšného obchodního plánu je klíčem k úspěchu v prostředí velké konkurence. Teoretická část práce se zaměřuje na obecné typy obchodních plánů, jejich hlavní rysy, kterými se vyznačují, a dále pak na rozbor analytických …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jiří Vaněk, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Skrypnichenko, Maryna. Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Magisterský studijní program / obor:
Economics and Management / Management and Marketing