Banketní a konferenční služby v hotelu – Bc. Jiří Širc
Bc. Jiří Širc
Bakalářská práce
Banketní a konferenční služby v hotelu
Banguet and conference services at the hotel
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na banketní a konferenční služby v hotelu. Teoretická část vykresluje pomocí několika literárních zdrojů některé základní pojmy z oblasti gastronomie a hotelnictví. V analytické části je popsán rozhovor se zástupkyní hotelu OREA Resort Santon Brno, ze kterého jsem čerpal veškeré informace o hotelu, který byl pro zpracování této práce vybrán. Pomocí sledování je popsán průběh …víceAbstract:
The bachelor´s dissertation is focused on banquet and conference services at the hotel. In the theoretical part I focus on using some literary sources to clarify some basic concepts of gastronomy and hotel industry. In the analytic part is conducted a detailed interview with the representative of the hotel OREA Resort Santon Brno From which I learned all the information about the hotel, which was selected …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/qovwl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIRC, Jiří. \textit{Banketní a konferenční služby v hotelu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/8u024s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Banketní a cateringové služby v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu
Karel Fridrich -
Banketní a cateringové služby
Denis Mizler -
Trh cateringových služeb
Iveta Kassaiová