Návrh inovace výrobní linky v pekárenském podniku – Viktor Smejtek
Viktor Smejtek
Diplomová práce
Návrh inovace výrobní linky v pekárenském podniku
Innovation in a bakery production line
Anotace:
Cílem této práce je navrhnout inovaci části pekárenské linky ve vybraném podniku. Jako vhodný pekárenský podnik pro návrh investice byla vybrána pekárna Odkolek Praha spadající pod společnost United Bakeries. V tomto podniku byla zvolena linka na výrobu toustového chleba, jelikož se jedná o poměrně starou linku, která potřebuje inovaci hned několika různých částí. První část práce je literární rešerše …víceAbstract:
The aim of this thesis is to design innovation in a bakery production line. As a suitable bakery production line for investment proposal was chosen bakery Odkolek Prague which is part of the company United Bakeries. In this bakery was selected line for toast bread, because it is a relatively old line that needs innovation of several different parts.The first part is a literature review, which generally …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Tomáš Jehlička
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Obchod a podnikání s technikou
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
Klára Premusová -
Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.
Hana RYBOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva