TRÖDLEROVÁ, Martina. \textit{Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity}. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/8vhvpq/.
TRÖDLEROVÁ, Martina. <i>Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity</i>. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/8vhvpq/.
TRÖDLEROVÁ, Martina. Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/8vhvpq/.
@misc{Trodlerova2023thesis,
AUTHOR = "Trödlerová, Martina",
TITLE = "Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-10-16]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/8vhvpq/",
}
@misc{Trodlerova2023thesis,
AUTHOR = {Trödlerová, Martina},
TITLE = {Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity},
YEAR = {2023},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/8vhvpq/},
URL_DATE = {2024-10-16},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Trödlerová
| jméno = Martina
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity
| url = https://theses.cz/id/8vhvpq/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-16
| poznámka =
| jazyk =
}}