Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu – Ing. Jana Doležalová
Ing. Jana Doležalová
Diplomová práce
Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu
Effect of temperature on fatty acids profile of viticulture industry yeasts
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOLEŽALOVÁ, Jana. \textit{Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/8w1c4v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.