Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu – Ing. Jana Doležalová
Ing. Jana Doležalová
Master's thesis
Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu
Effect of temperature on fatty acids profile of viticulture industry yeasts
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOLEŽALOVÁ, Jana. \textit{Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/8w1c4v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.