Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky – Bc. Tomáš Vrzal
Bc. Tomáš Vrzal
Diplomová práce
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
The quality of catering establishments and arts of supply along the motorway network in the Czech Republic
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá úrovní kvality poskytovaných stravovacích služeb u dálniční sítě v České republice. Cílem práce je, pomocí analýzy dálničních stravovacích zařízení, navrhnout možnosti vedoucí ke zlepšení stávajícího stavu. První část práce je zaměřena na historii dopravních cest a stravování v jejich blízkosti. Dále se také zabývá vývojem dálniční sítě v Československu a České republice …víceAbstract:
This master’s dissertation is focusing on „The quality of catering establishments and arts of supply along the motorway network in the Czech Republic“. The aim of this thesis, based on the analytical examination of the establishments, is to provide new suggestions for improving its quality and current condition. The first part of the study focuses on the history of traffic roads and surrounding catering …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10599/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRZAL, Tomáš. \textit{Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/8wfiwx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
Dominika Levická -
Rozšíření marketingové komunikace na sociální síti provozovny stravovacího zařízení
Lenka TRUBÁKOVÁ -
Databázový systém pro stravovací zařízení\nl{}
Miroslav GARAJ -
Základní škola se stravovacím zařízením – vytápění a větrání
Šimon Jančošek -
Informační systém stravovacího zařízení
Radek Horák -
Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu
Lýdia TURANOVÁ -
Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva
Jiří PLANÝ -
Analýza ubytovacích a stravovacích zařízení v Prostějově
Veronika Koutná