Bc. Eva Tomková

Diplomová práce

Potravinářská aditiva ve vybraných mléčných výrobcích

Food Additives in Chosen Dairy Products
Anotace:
ANOTACE Diplomová práce s názvem Potravinářská aditiva ve vybraných mléčných výrobcích je zaměřena na problematiku aditiv, která se přidávají do jogurtů a tavených sýrů. Teoretická část diplomové práce je věnována obecné charakteristice aditiv, ve které je zahrnut jejich význam a použití v potravinářském průmyslu, jejich značení, rozdělení do skupin podle účelu použití i možné nežádoucí reakce lidského …více
Abstract:
ANNOTATION This diploma thesis, named Food additives in chosen dairy products, focuses on the issue of additives found in yoghurts and processed cheeses. The theoretical part of the thesis is deals with to the basic characterization of food additives, including their significance and use within food industry, their labelling, classification into groups by function and also the possible adverse reactions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 5. 2015
  • Vedoucí: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.
  • Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta