Falšování džemů - ověření autentičnosti džemů – Gabriela Slukova
Gabriela Slukova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Falšování džemů - ověření autentičnosti džemů
Anotace:
Práce pojednává o falšování a ověření autentičnosti džemů. Teoretická část se zabývá legislativními požadavky, ochranou spotřebitele a kontrolou potravin. Zároveň se zabývá nejčastějšími způsoby falzifikace džemů i potravin. V praktické části je uvedena metodika a jednotlivé rozbory, kterými se v praxi ověřuje autentičnost.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Zuzana Vaňková
- Oponent: Mgr. Eva Marešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLUKOVA, Gabriela. \textit{Falšování džemů - ověření autentičnosti džemů}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8xdo5l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.