Gabriela Slukova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Falšování džemů - ověření autentičnosti džemů

Anotace:
Práce pojednává o falšování a ověření autentičnosti džemů. Teoretická část se zabývá legislativními požadavky, ochranou spotřebitele a kontrolou potravin. Zároveň se zabývá nejčastějšími způsoby falzifikace džemů i potravin. V praktické části je uvedena metodika a jednotlivé rozbory, kterými se v praxi ověřuje autentičnost.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Vaňková
  • Oponent: Mgr. Eva Marešová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.