Tereza STAŇKOVÁ

Bachelor's thesis

Tuky a jejich výskyt v obilovinách

The determination of fat in cereals
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na stanovení obsahu tuku v jednotlivých druzích obilovin. Teoretická část obsahuje charakteristiky vybraných druhů obilovin, popis anatomické stavby a chemického složení obilného zrna. V experimentální části je uvedeno stanovení obsahu sušiny a tuku u jednotlivých druhů obilovin.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on determination of fat content in individual kinds of cereals. The theoretical part contains characteristic of selected species of cereals, a description of anatomical and chemical structure of grains. In experimental part the determination dry matter content and fat content in an individual kinds of cereals are presented.
 

Keywords

obiloviny tuk sušina
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22781

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

STAŇKOVÁ, Tereza. Tuky a jejich výskyt v obilovinách. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.