Tereza STAŇKOVÁ
Bachelor's thesis
Tuky a jejich výskyt v obilovinách
The determination of fat in cereals
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na stanovení obsahu tuku v jednotlivých druzích obilovin. Teoretická část obsahuje charakteristiky vybraných druhů obilovin, popis anatomické stavby a chemického složení obilného zrna. V experimentální části je uvedeno stanovení obsahu sušiny a tuku u jednotlivých druhů obilovin.Abstract:
The bachelor thesis is focused on determination of fat content in individual kinds of cereals. The theoretical part contains characteristic of selected species of cereals, a description of anatomical and chemical structure of grains. In experimental part the determination dry matter content and fat content in an individual kinds of cereals are presented.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22781
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2011
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
STAŇKOVÁ, Tereza. Tuky a jejich výskyt v obilovinách. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.