Optimalizace spotřeby energie při výrobě sladu – Lenka Koláčková
Lenka Koláčková
Diplomová práce
Optimalizace spotřeby energie při výrobě sladu
The optimisation ov energy consumption during malt production
Anotace:
Cílem této práce je shrnutí a popis možných opatření snížení spotřeb energií aplikovatelný v provozech sladoven v České republice. Jedná se především o elektrickou energii, plyn, vodu a teplo. Práce je rozdělena do tématických celků podle probírané technologie. Součástí je i popis jednotlivých technologií a technického vybavení, které se ve sladovnách používá. Veškeré informace a údaje v diplomové …víceAbstract:
The goal of this work is a summary and description of possible actions applicable in malt plants to redukce energy consumption. These are mainly for electric energy, gas, oil, water and heat. This work is divided into theme units according used technology. Work also includes a description of technologies and equipments used in malt plants. All informations and data used in this work relate only to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program:
Technologická zařízení staveb
Práce na příbuzné téma
-
Vliv rozdílného hnojení dusíkem na energetickou bilanci pěstování jarního ječmene
Vojtěch Pokorný -
Mezinárodní obchod ve spřízněných komoditách pivo, slad a chmel
Viktor Charvát -
Slad jako zdroj biogenních aminů
Petra Machalová -
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
Hana Koubková
Název
Vložil
Vloženo
Práva