Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů – Bc. Jan Pištěk
Bc. Jan Pištěk
Master's thesis
Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
Characterization of lactic acid bacteria with exopolysaccharide production
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PIŠTĚK, Jan. \textit{Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/8zf5nc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.