Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa – Diana Mráziková
Diana Mráziková
Bachelor's thesis
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
Analysis of weight loss in poultry meat after technological processing
Abstract:
Bakalářská práce je vypravovaná na téma "Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa". V úvodní části se práce zabývá problematikou technologic-kých vlastností masa a drůbeže. Následující kapitoly se věnují zpracování drůbežího masa, technologickým operacím v masné výrobě, gastronomickým úpravám jako vaření, vaření v páře, smažení a mikrovlnný ohřev. Cílem bakalářské práce …moreAbstract:
The bachelor's thesis is elaborated on the topic "Analysis of weight loss after technological poultry meat processing ". In the introductory part, the theory deals with the issue of tech-nological characteristics of meat and poultry. The following chapters deal with the pro-cessing of poultry meat, technological operations in meat production, gastronomic adjust-ments such as cooking, cooking in steam …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Robert Gál, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MRÁZIKOVÁ, Diana. \textit{Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/8zkgu8/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Mráziková, Diana. Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Tradiční materiály vs. současné technologie / tradiční technologie vs. současné materiály
Lucie Trejtnarová -
Návrh technologie výroby třecí lamelové spojky pomocí technologie obrábění
Dominik Fiala -
Formulace alternativní betonové směsi vhodné pro 3D aditivní technologii a specifik technologie přípravy a ukládání kompozitu
Jan Andrle -
Porovnání sítotiskové technologie a technologie aerosol jet printing
Miroslav ZIGO -
Zabezpečení technologie dopravy a skladování cukru u vybrané technologie ve vztahu k nebezpečí výbuchu
Jan Čermák -
Bilance technologie výroby vodíku pomocí technologie zplyňování dřevní štěpky
Nikita Kozlov -
Technologie přepravy krmných směsí ve vybrané společnosti a návrhy na optimalizaci stávající technologie
Veronika Jedličková -
Pokročilé databázové technologie pro zavedený informační systém
Tomáš Kukla