Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa – Diana Mráziková
Diana Mráziková
Bachelor's thesis
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
Analysis of weight loss in poultry meat after technological processing
Anotácia:
Bakalářská práce je vypravovaná na téma "Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa". V úvodní části se práce zabývá problematikou technologic-kých vlastností masa a drůbeže. Následující kapitoly se věnují zpracování drůbežího masa, technologickým operacím v masné výrobě, gastronomickým úpravám jako vaření, vaření v páře, smažení a mikrovlnný ohřev. Cílem bakalářské práce …viacAbstract:
The bachelor's thesis is elaborated on the topic "Analysis of weight loss after technological poultry meat processing ". In the introductory part, the theory deals with the issue of tech-nological characteristics of meat and poultry. The following chapters deal with the pro-cessing of poultry meat, technological operations in meat production, gastronomic adjust-ments such as cooking, cooking in steam …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Mráziková, Diana. Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční materiály vs. současné technologie / tradiční technologie vs. současné materiály
Lucie Trejtnarová -
Návrh technologie výroby třecí lamelové spojky pomocí technologie obrábění
Dominik Fiala -
Formulace alternativní betonové směsi vhodné pro 3D aditivní technologii a specifik technologie přípravy a ukládání kompozitu
Jan Andrle -
Porovnání sítotiskové technologie a technologie aerosol jet printing
Miroslav ZIGO -
Zabezpečení technologie dopravy a skladování cukru u vybrané technologie ve vztahu k nebezpečí výbuchu
Jan Čermák -
Technologie přepravy krmných směsí ve vybrané společnosti a návrhy na optimalizaci stávající technologie
Veronika Jedličková -
Bilance technologie výroby vodíku pomocí technologie zplyňování dřevní štěpky
Nikita Kozlov -
Pokročilé databázové technologie pro zavedený informační systém
Tomáš Kukla