Kristýna Hozdová

Bachelor's thesis

Kvalita výživy těhotných žen

Nourishment quality of pregnant women and newborns
Abstract:
Práce se zaměřuje na problematiku výživy žen v různých stádiích těhotenství. Snaží se seznámit budoucí matky se základními složkami výživy, které v těhotenství ovlivňují nejenom ji, ale i vývoj plodu. Ke konci práce jsou diskutovány zdravotní rizika, která mohou plynout z konzumace potravin obsahující toxicky působící složky, jako jsou například alkohol, nikotin a kofein.
Abstract:
This thesis is focused on the issue of the nutrition for women during various stages of their pregnancies. It tries to introduce the basic components of the nutrition to expectant mothers, which affect not only them alone but also the development of a fetus. In the final part of this work, health risks connected with the consumption of foodstuffs containing substances with toxic effects such as alcohol …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 6. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 8. 2016
  • Supervisor: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hozdová, Kristýna. Kvalita výživy těhotných žen. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs