Zhodnocení akvizice vybraných českých franchisingových konceptů – Bc. Radovan Sochor
Bc. Radovan Sochor
Master's thesis
Zhodnocení akvizice vybraných českých franchisingových konceptů
Evaluation of selected acquisitions Czech franchise concepts
Abstract:
Tato práce se zabývá moderní a celosvětově dynamicky se rozvíjející obchodní metodou, která se nazývá franchising. V práci jsou podrobně zkoumány tři vybrané franchisingové koncepty působící na českém trhu. Zkoumané koncepty jsou z oboru gastronomie a jsou jimi Švejk restaurant, Potrefená husa a The PUB. Úvodní část práce seznamuje se základními teoretickými východisky a analýzou českého franchisingového …moreAbstract:
This thesis is concerned with modern and dynamically developing worldwide business method that is called franchising. In this thesis are described three selected franchise concepts operating on the Czech market originally from the Czech Republic. Examined concepts are from the field of gastronomy and these concepts are Svejk Restaurant, Potrefena husa and The PUB. The opening part introduces theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 3. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Aleš Hes, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SOCHOR, Radovan. \textit{Zhodnocení akvizice vybraných českých franchisingových konceptů}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2016. Available from: https://theses.cz/id/90g2bj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Business Administration
Theses on a related topic
-
Franchising ako stratégia vstupu na trh
Lujza Oriňáková -
Možnosti franchisingu v oblasti Dark Turizmu
Zuzana Piskurová -
Franchisingový koncept mateřské školy
Romana Matyáštíková -
Franchisingový koncept juicebaru Mangaloo
Ivana Bendová -
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
Karel Řezníček -
Franchising jako metoda vstupu na trh
Petra Hovorková -
Franchising jako metoda vstupu na český trh
Veronika KARBANOVÁ -
Franchising jako způsob vstupu na trh
Lucie Ptáčková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights