Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu – Bc. Denisa Vraná
Bc. Denisa Vraná
Master's thesis
Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu
Optimization of HPLC/MS/MS method for analysis of phenolic compounds in amaranth
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 7. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Česlová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VRANÁ, Denisa. \textit{Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu}. Online. Master's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/93txkn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Vraná, Denisa. Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu. Pardubice, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyMaster programme / field:
Chemistry / Analytical Chemistry
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.