Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu – Bc. Denisa Vraná
Bc. Denisa Vraná
Master's thesis
Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu
Optimization of HPLC/MS/MS method for analysis of phenolic compounds in amaranth
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2020
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lenka Česlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRANÁ, Denisa. \textit{Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu}. Online. Diplomová práca. Pardubice: Univerzita Pardubice, Faculty of Chemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/93txkn/.
Jak správně citovat práci
Vraná, Denisa. Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu. Pardubice, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry / Analytical Chemistry
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.