Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování – Anna Boykova
Anna Boykova
Bakalářská práce
Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování
Food choices and social relations of alternative dieting styles
Anotace:
Daná bakalářská práce je zaměřena na osvětlení podstaty současných alternativních stylů stravování, jako jsou: intuitivní stravování, makrobiotika, dělená strava, hladovění, dieta podle krevních skupin, strava podle norem Světové zdravotnické organizace a vegetariánství. Rozebírá problematiku alternativních potravinových síti jako protikladu konvenčnímu průmyslovému systému výroby a spotřeby potravin …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on illuminating the essence of such contemporary alternative eating styles, such as intuitive eating, macrobiotics, divided diet, starvation, blood group diet, diet according to World Health Organization standards and vegetarianism. It analyzes the issue of alternative food networks as opposed to the conventional industrial system of food production and consumption, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní potravinové řetězce - studie prodeje potravin na farmě
Jana Malečková -
Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin
Pavlína Poklopová -
Alternativní potravinové řetězce - studie prodeje potravin na farmě
Kateřina Hanzelínová -
Alternativní potravinové sítě z českého a německého pohledu
Kateřina Hlaváčová -
Alternativní potravinové sítě okresu Třebíč
Petra VÍDENSKÁ -
Alternativní formy produkce potravin (případová studie farmářských trhů)
Kateřina Nejmanová -
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Mariami Denosashvili -
Alternativní životní styly a chování spotřebitele
Veronika Rejčová
Název
Vložil
Vloženo
Práva