Bc. Michaela Bednaříková

Diplomová práce

Maso ve výuce gastronomie

Meat, the Basic Study of Gastronomy
Anotace:
Diplomová práce se zabývá řešením obsahové stránky výuky zaměřené na potraviny živočišného původu. Práce na téma „Maso ve výuce gastronomie“ bude ku prospěchu žákům oborů zaměřených na obchod a služby, což je zejména obor Kuchař – číšník a obor Hotelnictví a turismus. Teoretická část obsahuje stručnou charakteristiku oborů zaměřených na obchod a služby a s tím související informace. V praktické části …více
Abstract:
The thesis focuses on the educational content of courses exploring the topic of animal source food. A paper on this topic – ‘Meat in Gastronomy Education’ – would be greatly beneficial to students in the field of business and services, especially those working towards the ‘Chef – Waiter’ or ‘Hotel Industry and Tourism’ specialization. The theoretical section of the thesis provides a brief overview …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 5. 2017
  • Vedoucí: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy