Veronika Volfová

Bakalářská práce

Zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu

Commodity expertise and its importance in the management of the hotel and gastronomic operation
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce je zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu. Ve své práci se zaměřuji primárně na zbožíznalství masových náhražek a surovin, které lze využít při přípravě vegetariánských pokrmů. A to z toho důvodu, že vegetariánství je aktuálně velmi rozšířené a mezi vegetariány je dost potencionálních zákazníků i běžných restaurací, které nejsou zaměřeny …více
Abstract:
The topic of my thesis is commodity expertise and its importance in the management of the hotel and gastronomic operations. In my work, I focused primarily on commodity expertise of meat substitutes that can be used in the preparation of vegetarian dishes. For this reason, vegetarianism is currently very popular. There are many potential customers for restaurants that are not currently focused on offering …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze