Veronika Volfová

Bachelor's thesis

Zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu

Commodity expertise and its importance in the management of the hotel and gastronomic operation
Abstract:
Tématem mé bakalářské práce je zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu. Ve své práci se zaměřuji primárně na zbožíznalství masových náhražek a surovin, které lze využít při přípravě vegetariánských pokrmů. A to z toho důvodu, že vegetariánství je aktuálně velmi rozšířené a mezi vegetariány je dost potencionálních zákazníků i běžných restaurací, které nejsou zaměřeny …more
Abstract:
The topic of my thesis is commodity expertise and its importance in the management of the hotel and gastronomic operations. In my work, I focused primarily on commodity expertise of meat substitutes that can be used in the preparation of vegetarian dishes. For this reason, vegetarianism is currently very popular. There are many potential customers for restaurants that are not currently focused on offering …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2014
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze