Bc. Petra Lapčíková

Diplomová práce

Kontrola jakosti syrovátky jako suroviny pro zpracovatele

Quality control whey as a raw material for processors
Anotace:
Diplomová práce v teoretické části uvádí informace, které se týkají složení sladké a kyselé syrovátky, zejména syrovátkových bílkovin. Jsou zde popsány možnosti zpracování syrovátky sušením a dále možnosti jejího využití v konkrétních potravinách. Kapitoly, které se týkají zpracování a uchovávání syrovátky popisují faktory, které mohou negativně ovlivnit její stabilitu. V rámci diplomové práce bylo …více
Abstract:
There is information about the contents of sweet and sour whey, mainly the whey protein, in my diploma thesis. This work also includes whey processing (drying) and the possibilities of its use in certain foodstuff. There are chapters related to whey processing and storage, and also related to factors that can influence the stability of whey in a negative way. My work includes the research of goat whey …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 94h5fm 94h5fm/2
28. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
28. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.