Bc. Oleksandr Biley

Diplomová práce

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.

Food and beverage management measures with a purpose to increase and improve quality of food service, to achieve the higher demand of food service
Anotace:
Diplomová práce je zaměřená na restauraci hotelu Pratol*** v Říčanech u Prahy. Primárním cílem práce je prozkoumat stravovací úsek konkrétního hotelu, odhalit problémové úseky hotelové restaurace a nabídnout řešení ke zlepšení kvality stravovacích služeb. Pro zpracování závěrečné práce byly použité metody analytické, srovnávací, výzkumní a dotazníkové šetření. Práce je rozdělená do tří části. V teoretické …více
Abstract:
This thesis is concerned with restaurant of the Pratol hotel*** in Říčany. Main aim of thesis is to research a food and beverage department of particular hotel, to reveal problematic sections of the restaurant and to suggest solutions for improvement in the quality of the catering service. For elaboration of thesis were used such methods as analytic, comparative, researching and questionnaire. Thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Vladimír Filip
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství