Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe – Bc. Deana Gieratová
Bc. Deana Gieratová
Bachelor's thesis
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Anotácia:
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je identifikovať zhodu hodnotenia vybraných reštaurácií zaradených v Michelinskom sprievodcovi a to formou mystery shoppingu v porovnaní s verejnou mienkou hostí reprezentovanou komentármi na platforme Tripadvisor. Výskumná otázka stanovená pre túto prácu a následne stanovená doplňujúca otázka boli vytvorené s cieľom podporiť výskum a pomôcť porozumieť faktorom …viacAbstract:
The main aim of this bachelor dissertation is to identify the accordance of evaluation of selected Michelin and Bib Michelin restaurants performed by mystery shopper in comparison with the general opinion of guests represented by reviews shared on Tripadvisor platform. The research question set for the thesis and following sub-question created in order to support the research and help to understand …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/jtz6z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedúci: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Mgr. Lucie Bartošová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GIERATOVÁ, Deana. \textit{Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/956lwx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Práce na příbuzné téma
-
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
Gažová Gažová -
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
Lucia Pálková -
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
Quang Vu Minh -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
Lucia Medveďová