Michaela Franková
Bachelor's thesis
Využití lihovin v potravinářských výrobách
The Use of Spirits in Food Processing
Abstract:
Bakalářská práce na téma Využití lihovin v potravinářských výrobách se zabývá produkcí lihovin a jejich následným uplatněním v potravinářském průmyslu. Literární rešerše je zprvu zaměřena na specifikaci vstupních surovin, základních výrobních procesů a technologií, které jsou součástí výroby vybraných druhů lihovin. V následující části je rozvinuta problematika využití alkoholických produktů jako surovin …moreAbstract:
This bachelor’s thesis The Use of Spirits in Food Processing is focused on various production methods of spirits and their possible utilization in the food industry. Initially, the theoretical part of this thesis describes raw materials, fundamental operations and processes used in production of the most known spirits. The following part deals with possible applications of spirits in wine fortification …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Reader: Iva Burešová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.