Michaela Franková

Bachelor's thesis

Využití lihovin v potravinářských výrobách

The Use of Spirits in Food Processing
Abstract:
Bakalářská práce na téma Využití lihovin v potravinářských výrobách se zabývá produkcí lihovin a jejich následným uplatněním v potravinářském průmyslu. Literární rešerše je zprvu zaměřena na specifikaci vstupních surovin, základních výrobních procesů a technologií, které jsou součástí výroby vybraných druhů lihovin. V následující části je rozvinuta problematika využití alkoholických produktů jako surovin …more
Abstract:
This bachelor’s thesis The Use of Spirits in Food Processing is focused on various production methods of spirits and their possible utilization in the food industry. Initially, the theoretical part of this thesis describes raw materials, fundamental operations and processes used in production of the most known spirits. The following part deals with possible applications of spirits in wine fortification …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
  • Reader: Iva Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.