Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku – Bc. Klára Nohynková
Bc. Klára Nohynková
Diplomová práce
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
Bakery products with a nutritionally beneficial fat composition
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOHYNKOVÁ, Klára. \textit{Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/96018e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.