Petra Libertova

Bakalářská práce

Plant oils as a source of vitamin E in the human diet

Abstract:
According to the classical concept, vitamin E includes four tocopherols (α-, β-, γ-, and δ-tocopherol) and four tocotrienols (α-, β-, γ-, and δ-tocotrienol), collectively referred to as tocochromanols or tocols. This group of amphipathic lipid-soluble molecules generally consists of a polar part derived from tyrosine and a hydrophobic polyprenyl side chain derived from the isoprenoid structure. Tocochromanols …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
  • Vedoucí: Ing. Barbora Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Matěj Satranský, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Bakalářský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 96rn3z 96rn3z/2
30. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.