Kvantitativní analýza kuřecího masa v masných výrobcích pomocí qPCR – Bc. Ondřej Krupa
Bc. Ondřej Krupa
Diplomová práce
Kvantitativní analýza kuřecího masa v masných výrobcích pomocí qPCR
Quantitative analysis of chicken meat in meat products by qPCR
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRUPA, Ondřej. \textit{Kvantitativní analýza kuřecího masa v masných výrobcích pomocí qPCR}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/9859ts/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.