Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra „A“ – Martin Dvořák
Martin Dvořák
Bachelor's thesis
Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra „A“
Analysis of the scale and quality of food at various stations of metro line "A"
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicíchtrasy metra A.Abstract:
The bachelors thesis is focused on the analysis of the scale and quality food at various stations of metro line A.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/15310/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 9. 2017
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza rozsahu a kvality občerstvení na jednotlivých stanicích trasy metra C
Aneta Trkalová -
Vliv velikosti obce na rozsah poskytovaných veřejných služeb
Hana Mikešová -
Rozsah smluvní volnosti v pracovním právu
Simona Hoření -
Rozsah soudního přezkumu v rejstříkovém řízení
Filová Filová -
Rozsah glacilakustrinních facií sálského zalednění na rozhraní Ostravské pánve, Opavské pahorkatiny a Moravské brány
Kateřina Janáčková -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Rozsah nabídky občerstvení na čerpacích stanicích
Kristýna Janotová -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová