BAJER, Tomáš. \textit{Vliv jemnosti mletí živce a křemene na slinování porcelánového střepu}. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/98oa24/.
BAJER, Tomáš. <i>Vliv jemnosti mletí živce a křemene na slinování porcelánového střepu</i>. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/98oa24/.
BAJER, Tomáš. Vliv jemnosti mletí živce a křemene na slinování porcelánového střepu. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/98oa24/.
@misc{Bajer2015thesis,
AUTHOR = "Bajer, Tomáš",
TITLE = "Vliv jemnosti mletí živce a křemene na slinování porcelánového střepu [online]",
YEAR = "2015 [cit. 2024-10-19]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/98oa24/",
}
@misc{Bajer2015thesis,
AUTHOR = {Bajer, Tomáš},
TITLE = {Vliv jemnosti mletí živce a křemene na slinování porcelánového střepu},
YEAR = {2015},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/98oa24/},
URL_DATE = {2024-10-19},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Bajer
| jméno = Tomáš
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv jemnosti mletí živce a křemene na slinování porcelánového střepu
| url = https://theses.cz/id/98oa24/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2015
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-19
| poznámka =
| jazyk =
}}