Dominika Pavlíková

Bakalářská práce

Podnikatelský plán zřízení kavárny

Bussiness Plan for Setting up a Coffee Shop
Anotace:
Předložená bakalářská práce se věnuje tématu podnikatelského plánu zřízení kavárny. Cílem práce je sestavení reálného podnikatelského plánu, na jehož základě může být zahájen provoz kavárny D. Café v Brně. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. Teoretická část čerpá z literárních zdrojů a věnuje se potřebným základním pojmům v podnikání, stručné historii kavárenství a podrobnému …více
Abstract:
The submitted bachelor's thesis deals with the topic of a business plan for establishing a coffee shop. The aim of the thesis is to draw up a real business plan, on the basis of which the D. Café in Brno can be started. The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. The theoretical part draws on literary sources and deals with the necessary basic terms in business, a brief history …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2024
  • Vedoucí: Ing. Zdeněk Málek, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu