Caffeine content of Honduran coffee on the Czech market – Kateřina Beránková
Kateřina Beránková
Bakalářská práce
Caffeine content of Honduran coffee on the Czech market
Abstract:
Many elements, including internal factors such as coffee terroir and post-harvest techniques like roasting and external ones like caffeine content, have a great impact on coffee’s complex flavour. However, the relationship between caffeine content and sensory attributes in coffee is a subject of ongoing research. The main aim of the thesis, which focuses on both specialty and commercial coffee, was …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
International Cooperation in Agricultural and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
Lukáš KUČERA -
Analysis of factors influencing the adaptation behaviour of small-scale coffee farmers towards a climate change: The case of Ethiopia
Lucie Jiříková -
HPLC metoda pro terapeutické monitorování antipsychotik
Lenka Jindřichová -
Vývoj/adaptace HPLC metody s fluorescenční detekcí pro stanovení alpelisibu v krevní plasmě pro výzkumné účely
Eva Krejčířová -
Vývoj HPLC metody stanovení psychofarmak v suché krevní skvrně pro farmakokinetické profilování
Eva Krejčířová -
Využití HPLC/MS k identifikaci a kvantifikaci léčiv
Marek MUCHA -
Optimalizace HPLC metody pomocí matematického plánování
Lukáš Hekerle
Název
Vložil
Vloženo
Práva