Adriana Páterová

Bakalářská práce

Termostabilita rtěnky a balzámu na rty

Lipstick and Lip Balm Thermostability
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá termostabilitou rtěnek a balzámů na rty. V teoretické části jsou popsány jednotlivé stupně výroby rtěnek a balzámů na rty, jejich historické využití a obecné složení včetně ingrediencí, z nichž přípravky sestávají. Následuje charakterizace rtěnky z fyzikálně chemického hlediska jako disperzní soustavy a popis termostability přípravků na rty. Praktická část popisuje vybrané …více
Abstract:
The bachelor thesis addresses the thermostability of lipsticks and lip balms. The initial theoretical part describes the various stages of lipsticks' and lip balms' manufacturing process, as well as their historical use and general composition. It also details a list of ingredients used during production, followed by the physicochemical properties of lipstick using a dispersion technique as well as …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Marián Lehocký, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Páterová, Adriana. Termostabilita rtěnky a balzámu na rty. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika

Práce na příbuzné téma