Analysis of Opening a Franchise versus an Independent Retail Food Business – Zdenka Hostova
Zdenka Hostova
Bakalářská práce
Analysis of Opening a Franchise versus an Independent Retail Food Business
Analysis of Opening a Franchise versus an Independent Retail Food Business
Abstract:
This bachelor thesis deals with different ways of performing business within the retail food market. Special attention is paid to restaurant establishments, where it is relatively easy to start but more difficult to survive. The reader, as the potential business person, is introduced to two possibilities of penetrating into the market: by building up an independent restaurant or shop, or by becoming …víceAbstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá možnosťami podnikania v rámci trhu s maloobchodným predajom potravín. Zvláštna pozornosť je venovaná hlavne reštauračným zariadeniam, kde je pomerne ľahké začať, ale o to ťažšie udržať sa. Ako potencionálny podnikateľ sa čitateľ zoznámi s dvoma možnosťami ako preniknúť na trh: vybudovať si vlastnú nezávislú reštauráciu či obchod alebo sa stať súčasťou existujúcej a …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2010
- Vedoucí: Joseph Ference
- Oponent: Steven Schwartzhoff
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 5. 2010 dostupné: světu
Univerzita Palackého
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Angličtina se zaměřením na aplikovanou ekonomii
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání služeb na trhu s rychlým občerstvením
Hong Hanh Duong -
Podnikatelský plán pro založení restaurace s rychlým občerstvením
Hermann Salzer -
Spotřební chování zákazníků v restauracích s rychlou obsluhou
Jarmila ŠINDELÁŘOVÁ -
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Srovnání služeb na trhu s rychlým občerstvením
Hong Hanh Duong -
Analýza spokojnosti zákazníkov spoločnosti s rýchlym občerstvením
Viktória Grossová -
Komparace spotřebitelského chování generací na trhu s rychlým občerstvením
Lucie Kovářová -
Profil zákazníka restaurací McDonald´s v Liberci
Karel Hruboš
Název
Vložil
Vloženo
Práva