ŠESTÁKOVÁ, Monika. \textit{Optimalizace výroby fermentovaných potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/9aoce2/.
ŠESTÁKOVÁ, Monika. <i>Optimalizace výroby fermentovaných potravin</i>. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/9aoce2/.
ŠESTÁKOVÁ, Monika. Optimalizace výroby fermentovaných potravin. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/9aoce2/.
@misc{Sestakova2023thesis,
AUTHOR = "Šestáková, Monika",
TITLE = "Optimalizace výroby fermentovaných potravin [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-10-20]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/9aoce2/",
}
@misc{Sestakova2023thesis,
AUTHOR = {Šestáková, Monika},
TITLE = {Optimalizace výroby fermentovaných potravin},
YEAR = {2023},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/9aoce2/},
URL_DATE = {2024-10-20},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šestáková
| jméno = Monika
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Optimalizace výroby fermentovaných potravin
| url = https://theses.cz/id/9aoce2/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-20
| poznámka =
| jazyk =
}}